Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Orvosi könyvek a témáról képes leírás - Anti aging.tlap.hu
részletek »

Orvosi könyvek a témáról - Anti aging.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: antiaging.tlap.hu » Orvosi könyvek a témáról
Keresés
Találatok száma - 4 db
Az öregedés művészete

Az öregedés művészete

A szerző hiteles nyíltsággal szól az élet utolsó negyedének esélyeiről és rendeltetéséről: arról, hogy idejekorán gondolnunk kell öregségünkre, foglalkoznunk kell vele, mert korántsem mindegy, hogy azt felelősen és bölcsen mi magunk formáljuk-e, vagy az formál - deformál bennünket. A szerző abból indul ki, hogy az ember boldogságra vágyik, s ezt hajlamos kisgyerekkorának mintájára kívülről várni, holott arra születtünk, hogy felnőjünk - külső és belső világunk felelős gazdáivá.

Az öregedés orvosi problémái

Az öregedés orvosi problémái

Író(k) Beregi Edit Cím Az öregedés orvosi problémái Kiadó(k) Medicina Könyvkiadó Kiadás helye Budapest Lehetőség van arra, hogy a megrendelt könyveket ne futárszolgálat útján, hanem személyesen az átvételi helyszíneinken vegye át. Ebben az esetben a könyvek árát szállítási költség nem terheli. Kérjük, ez esetben szíveskedjék a megrendelés során bejelölni ezt az igényét és az átvétel helyét.

Öregedésgátló étrend

Öregedésgátló étrend

ÖREGEDÉSGÁTLÓ ÉTREND Könyv szerző(i): Muller, Marie-France - Lagorce ÖREGEDÉSGÁTLÓ ÉTREND, Muller, Marie-France - Lagorce, könyv, könyvrendelés. Könyv kiadó: Lap-ICS Könyvkiadó Eredeti ár: 1 454 Ft Internetes kedvezmény: -15 % Könyvesbolt kedvezményes ár: 1 236 Ft Az Ön megtakarítása könyváruházunkkal: 218 Ft

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Szellemileg leépült idősek gondozása

Szellemileg leépült idősek gondozása

A könyv elsősorban a hozzátartozókhoz, valamint az idősekkel foglalkozó gondozókhoz szól. Ez a hiánypótló mű nagyrészt azoknak a tapasztalatoknak a gyümölcse, amelyeket a szerzők a demenciában szenvedő személyekkel és hozzátartozóikkal végzett munkájuk során szereztek. A könyv célja az, hogy segítse a gondozásra szorulók megértését, és növelje a velük való sikeres együttműködés esélyét.

Tuti menü