Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Örök fiatalság képes leírás - Anti aging.tlap.hu
részletek »

Örök fiatalság - Anti aging.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: antiaging.tlap.hu » Örök fiatalság
Keresés
Találatok száma - 4 db
Az örök fiatalság 10 titka

Az örök fiatalság 10 titka

Minden nőnek az életében eljön a pillanat, amikor szembesülnie kell azzal, hogy az idő bizony eljárt felette. De rajtunk múlik, hogy ez a pillanat minél később köszöntsön be. Ha betartod az alábbi tíz jó tanácsot, még sokáig fiatalnak érezheted magad a bőrödben, és a környezetedet is átverheted pár évvel. Érdemes minden nap beiktatni egy kis fizikai aktivitást. Jót tesz a testnek és a léleknek is. Kutatások bizonyítják, hogy azokat, akik rendszeresen sportolnak, ritkábban sújtja például Alzheimer-kór, szív- és érrendszeri megbetegedés, székrekedés, csontritkulás, vagy épp álmatlanság. A rendszeresen sportolók között kevésbé fordulnak elő daganatos megbetegedések, lelki problémák vagy szexuális étvágytalanság. Már napi 10 perc is csodákat művelhet. Akár egy esti séta a háztömb körül.

Az örök fiatalság 5. titka

Az örök fiatalság 5. titka

Az öregedés nem törvényszerűen szükséges folyamat. Bár hihetetlennek tűnik, de mégis igaz. A keleti mesterek már évezredekkel ezelőtt megállapították, hogy a testnek 7 fő energiacentruma (más néven csakrája) van. A 7 csakra szoros összefüggésben van a 7 belső elválasztású miriggyel. Ezek a mirigyek termelik a szervezetben a hormonokat, melyek arra hivatottak, hogy vezéreljék a test élettani funkcióit, köztük az öregedés folyamatát is. Amennyiben az energiaspirálok bármelyikének forgása lelassul, úgy ott elindul az öregedés, megbetegedés folyamata. Tehát a cél az, hogy energiacentrumaink működését állítsuk helyre, és akkor nem adunk módot arra, hogy megbetegedjünk, vagy akár megöregedjünk.

Az örök fiatalság titka

Az örök fiatalság titka

Az örök fiatalság titka - Melatonin!: Vajon teljesül az emberiség vágya? Tudósok szerint, ha nem is örökké, de egy hormon segítségével sokáig megőrizhető a fiatalság. A melatonin javítja a szív és keringési rendszer munkáját, szabályozza az élettani alvásfolyamatokat, növeli a szexuális cselekvõképességet, mennyiség és minőség tekintetében is, lassítja az Alzheimer-kór lefolyását, véd a szabadgyökök sejtkárosító hatása ellen. Néhény kutató arra a megállapításra jutott, hogy a melatonin nevű hormon segítségével a fiatalság a valós életkortól függetlenül fenntartható.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Valóban hatásosak-e az öregedésgátló szerek?

Valóban hatásosak-e az öregedésgátló szerek?

Megéli-e egy most született ember a 150. születésnapját? Az antiaging, az öregedésgátlás az egyik legdinamikusabban fejlődő kutatási terület és iparág napjainkban. Mi igaz a reklámokból, hol tart ma a tudomány az öregedési folyamat lassításában? A neves amerikai napilap, a New York Times könyveladási listáján hónapokig előkelő helyen szerepelt az a könyv, amely a közelmúltban Az öregedés mítosza címen magyarul is megjelent. A könyv, amely egy bőrápoló szereket és táplálékkiegészítőket gyártó cég tudományos igazgatójának tollából született, talán leghihetetlenebb állítása a szkeptikus laikusok számára, hogy ma piacon lévő, mindenki számára elérhető termékekkel az öregedés folyamatába a probléma gyökerénél, a gének szintjén lehet beavatkozni.

Tuti menü