Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Örök fiatalság képes leírás - Anti aging.tlap.hu
részletek »

Örök fiatalság - Anti aging.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: antiaging.tlap.hu » Örök fiatalság
Keresés
Találatok száma - 4 db
Az örök fiatalság 10 titka

Az örök fiatalság 10 titka

Minden nőnek az életében eljön a pillanat, amikor szembesülnie kell azzal, hogy az idő bizony eljárt felette. De rajtunk múlik, hogy ez a pillanat minél később köszöntsön be. Ha betartod az alábbi tíz jó tanácsot, még sokáig fiatalnak érezheted magad a bőrödben, és a környezetedet is átverheted pár évvel. Érdemes minden nap beiktatni egy kis fizikai aktivitást. Jót tesz a testnek és a léleknek is. Kutatások bizonyítják, hogy azokat, akik rendszeresen sportolnak, ritkábban sújtja például Alzheimer-kór, szív- és érrendszeri megbetegedés, székrekedés, csontritkulás, vagy épp álmatlanság. A rendszeresen sportolók között kevésbé fordulnak elő daganatos megbetegedések, lelki problémák vagy szexuális étvágytalanság. Már napi 10 perc is csodákat művelhet. Akár egy esti séta a háztömb körül.

Az örök fiatalság 5. titka

Az örök fiatalság 5. titka

Az öregedés nem törvényszerűen szükséges folyamat. Bár hihetetlennek tűnik, de mégis igaz. A keleti mesterek már évezredekkel ezelőtt megállapították, hogy a testnek 7 fő energiacentruma (más néven csakrája) van. A 7 csakra szoros összefüggésben van a 7 belső elválasztású miriggyel. Ezek a mirigyek termelik a szervezetben a hormonokat, melyek arra hivatottak, hogy vezéreljék a test élettani funkcióit, köztük az öregedés folyamatát is. Amennyiben az energiaspirálok bármelyikének forgása lelassul, úgy ott elindul az öregedés, megbetegedés folyamata. Tehát a cél az, hogy energiacentrumaink működését állítsuk helyre, és akkor nem adunk módot arra, hogy megbetegedjünk, vagy akár megöregedjünk.

Az örök fiatalság titka

Az örök fiatalság titka

Az örök fiatalság titka - Melatonin!: Vajon teljesül az emberiség vágya? Tudósok szerint, ha nem is örökké, de egy hormon segítségével sokáig megőrizhető a fiatalság. A melatonin javítja a szív és keringési rendszer munkáját, szabályozza az élettani alvásfolyamatokat, növeli a szexuális cselekvõképességet, mennyiség és minőség tekintetében is, lassítja az Alzheimer-kór lefolyását, véd a szabadgyökök sejtkárosító hatása ellen. Néhény kutató arra a megállapításra jutott, hogy a melatonin nevű hormon segítségével a fiatalság a valós életkortól függetlenül fenntartható.

Vitamin magazin hírek
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a táplálékod legyen. - Addig nem adok gyógyszert a betegnek amíg a táplálkozását rendbe nem teszem! Sokkal fontosabb azt tudni, milyen embert érint a betegség, mint azt, hogy milyen betegség érinti az embert. / Más ezt úgy fogalazta meg, hogy nincs gyógyithatatlan betegség, csak gyógyithatatlan...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Az egészség elvesztésének lépései.
Az egészség elvesztésének lépései. Néhány elgondolkodtató mondat, amivel foglalkoznunk kell: 1. Az emberek...
Valóban hatásosak-e az öregedésgátló szerek?

Valóban hatásosak-e az öregedésgátló szerek?

Megéli-e egy most született ember a 150. születésnapját? Az antiaging, az öregedésgátlás az egyik legdinamikusabban fejlődő kutatási terület és iparág napjainkban. Mi igaz a reklámokból, hol tart ma a tudomány az öregedési folyamat lassításában? A neves amerikai napilap, a New York Times könyveladási listáján hónapokig előkelő helyen szerepelt az a könyv, amely a közelmúltban Az öregedés mítosza címen magyarul is megjelent. A könyv, amely egy bőrápoló szereket és táplálékkiegészítőket gyártó cég tudományos igazgatójának tollából született, talán leghihetetlenebb állítása a szkeptikus laikusok számára, hogy ma piacon lévő, mindenki számára elérhető termékekkel az öregedés folyamatába a probléma gyökerénél, a gének szintjén lehet beavatkozni.

Tuti menü