Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Magyarországi antiaging kezelések képes leírás - Anti aging.tlap.hu
részletek »

Magyarországi antiaging kezelések - Anti aging.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: antiaging.tlap.hu » Magyarországi antiaging kezelések
Keresés
Találatok száma - 14 db
Aesthetica

Aesthetica

A napi gondok, problémák sokak arcán maradandó nyomokat hagynak. Az ilyen, pl. mogorva tekintet' vagy a homlok ráncai kitűnően kezelhetők botox segítségével, egy nem műtéti eljárás keretében. A botox kezelés alkalmas az arckarakter formázására is, lényegében célzottan simítja ki a ráncokat. Hatása nem végleges, 4-6 hónapig tart, de az eljárás később újra megismételhető. Kinek ajánljuk a botox kezelést? A botox ideális megoldás mindazoknak, akik szeretnék korrigálni, csökkenteni a már kialakult ráncokat a szem körül, a homlokon vagy a szemöldökök közt. Amennyiben túl erősnek tartod a mimikádat, a botox kezeléssel ezt is lágyabbá teheted.

Agytréning - élethosszig tartó tanulás

Agytréning - élethosszig tartó tanulás

AlfaOptima Agytréner Stúdió - Az agytréning mentális állapotfelmérés után feltérképezzük a problémák okait, a gyenge pontokat az agyműködésben. Számítógépes tesztekkel a tanulással kapcsolatos agyi funkciókat vizsgáljuk. Személyre szabott tréningprogramot alakítunk ki. A tréningprogram csökkenti a szorongást, növeli a koncentrációt és javítja a memóriát.

Anti aging kezelés - Emy Kozmetika

Anti aging kezelés - Emy Kozmetika

Látogass el szegedi Emy Beauty kozmetikai stúdiómba, mivel itt teljes körű alakformáló csomagok állnak rendelkezésedre, melyek hatékonyan szüntetik meg a legzavaróbb problémákat is az arcodon, a testeden, a bőrödön. A kezelésekhez professzionális piacvezető elektrokozmetikai módszereket és csúcstechnológiás gépeket alkalmazok. A kezeléseket alapos állapotfelméréssel, bőrdiagnózissal, mindig személyre szabottan végzem, hiszen a célom hogy az eredmény a lehető leghatékonyabb és a leglátványosabb legyen.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Anti-aging BEMER terápia

Anti-aging BEMER terápia

Igen is jár Önnek egy minőségi élet! Önön múlik, hogy akar-e szép korban is minőségi életet élni fiatalosan, fitten szellemileg és testileg is! A döntés az Ön kezében van. Fiatalossága, egészsége megőrzőséhez szüksége van szellemi táplálékra, rendszeres mozgásra, egészségmegőrző táplálkozásra, természetes táplálékkiegészítőkre. A BEMER-terápia segítségével hosszú éveken át megőrizheti fittségét, karban tarthatja lelkét és testét, megelőzheti a fizikai és szellemi leépülést. Kombinálva ezt prémium minőségű, orvosik kutatások eredményeképpen kifejlesztett, természetes hatóanyagú táplálékkiegészítőkkel letagadhat korából akár 20 évet is. Nem csak letagadhat 20 évet, hanem 20 évvel fiatalabbnak érzi is magát! Nem beszélve arról, hogy megőrzi egészségét, kiváló fizikai állapotban tartja magát.

Antiaging kozmetika,19.ker.

Antiaging kozmetika,19.ker.

Janssen márkakozmetika, dr. Derm elektrokozmetika nőknek, férfiaknak. Kozmetikai szolgáltatások, érett bőrök antiaging kezelése (Acne Help, Microderm 2000 készülékek, gyógynövényes, tengeri kivonatos, biotechnológiai hatóanyagokkal). Otthoni termékek, ajándékutalvány értékesítése. Életmód és bőrápolási tanácsadás. Kéz- és lábápolás.

Bencze Krisztina

Bencze Krisztina

Optimális hidratálás minden bőrtipusra Helyreállítja a bőr vízháztartásának egyensúlyát. Intenzíven hidratálja az epidemisz felső rétegeit. Kisimítja aráncokat és a szarkalábakat. A bőr optimálisan hidratált lesz és visszanyeri komfortérzetét. Thermo-aktív kezelés Dehidratált, száraz vagy zsíros bőrre. Helyreállíta a bőr víz és/vagy zsírháztartásának egyensúlyát. Segíti a bőr jobb táplálását. A bőr puha lesz és visszanyeri komfortérzetét. Optimális tisztító kezelés Zsíros, fénylő bőrre. Helyreállítja bőr zsírháztartásának egyensúlyát. Mélyen tisztít és megszabadítja a bőr pórusait a szennyeződésektől. Szabályozza a faggyútermelést. A bőr tiszta és matt, az arc ragyogó lesz.

Dr. Nagy Éva

Dr. Nagy Éva

Dr. Nagy Éva bőrgyógyász - kozmetológus szakorvos vagyok.1981-ben szereztem általános orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1986-ban szakvizsgáztam bőrgyógyászat-kozmetológia-nemigyógyásza tból. A szakmai gyakorlatot a XI. kerületi Bőr-Nemibeteg Gondozó Intézetben szereztem, ahol hosszú éveket töltöttem. Majd egy multinacionális cég munkatársa lettem. Jelenleg magánorvosként tevékenykedem.

Dr. Szabó Olga

Dr. Szabó Olga

Felületi érzéstelenítésben Hyaluronsav alkalmazásával végzzük a beavatkozást. A Hyaluronsav vízmegkötő tulajdonságú, saját térfogatának többszörösét köti meg, ezért alkalmas a ráncok eltüntetésére, a mélyedések kisimítására. Természetes anyag, melyet tartalmaz az emberi szervezet is. Nem allergizáló, a szervezet anyagcsere folyamatai során a máj lassan lebontja, de hatása így is tartós 8 - 12 hónapig megmarad. Hölgyek és urak egyaránt igénybe vehetik ezt az orvosi, kozmetológiai kezelést. Az eredmény néhány nap után mindenkit ámulatba ejt.

Fiatalító kúra

Fiatalító kúra

Speciális kényeztető, bőrfiatalító kúra 45 évnél idősebbeknek Hallott már a teljes körű fiatalodás jegyében végzett komplex manuális és gépi arc- és dekoltázskezelésünkről, valamint a speciális kézfejápolásról? Itt az ideje, hogy Önt kényeztessük és újjávarázsoljuk. Valóban elmúlt már 45 éves? Egy 2 hetes OrientCare fiatalító kúra után bátran letagadhat akár egy teljes évtizedet is! Arcbőre fiatalossá, ragyogóvá, dekoltázsa pedig kifejezetten vonzóvá válik. Mind e közben kezét selymessé és lábát ápolttá, egyedülállóan széppé varázsoljuk.

Hirdetés
Kleanthous kezelés

Kleanthous kezelés

A ráncokról általában A ráncok kialakulása ellen sajnos egyetlen 100%-os prevenciós módszer sem létezik, mely mindenki számára ugyanúgy beválna. A legtöbb ember esetén -legyen az nő vagy férfi- a ráncok bizony előbb vagy utóbb kialakulnak. A külünféle ránctalanító módszerek abban lehetnek segítségünkre, hogy ezt a kialakulási folyamatot lassítsák, hatását csökkentsék.

Korkontroll

Korkontroll

'Nem az a kérdés, hogy milyen hosszú életünk lesz, hanem az, hogy milyen lesz hosszú életünk.' (Prof. N. Klentze, az Európai Anti-Aging Társaság elnöke) 2003-ban azzal a céllal alakult meg a Kor Kontroll Kft., hogy meghonosítsa azt az öregedést lassító, életminőséget javító módszert, amelyet világszerte Anti-Aging Medicine néven ismernek. Az anti-aging orvoslás, a tudomány és orvosi technológia eredményein alapuló orvosi specialitás a korfüggő funkciózavarok, rendellenességek és betegségek korai felfedezésére, megelőzésére és kezelésére. A komplex program során egyaránt használjuk a legkorszerűbb orvosi eljárásokat és a tudományosan is igazolt ősi keleti gyógymódokat. A programban résztvevők teljes és reális képet alkothatnak saját testi és lelki állapotukról, majd személyre szabottan folyamatos segítséget kapnak azoknak a képességeknek és technikáknak az elsajátításához, amelyek esetleges gyenge pontjaik megerősítéséhez szükségesek. Anti aging - öregedésgátló technikák.

Laserderm

Laserderm

Rendelőnk Mosonmagyaróvár egyik legfrekventáltabb részén az Óvári városrészben a termálfürdő közelében helyezkedik el. A 150 négyzetméteres, igényes környezetben biztonságos és hatékony sebészeti és kozmetológiai ellátást nyújtunk, melyet kizárólag megfelelő szakképesítéssel rendelkező, gyakorlott személyzet biztosít. A rendelőben dolgozó csapatunk minden tagja, szerepétől függetlenül egyaránt hozzájárul betegeink szakszerű ellátásához. Számunkra alapkövetelmény rendszeres továbbképzésük, tudásuknak szinten tartása és bővítése. A közel húsz éves sebészeti tapasztalatot és a tíz éves lézersebészeti szakmai tapasztalatot követően, a bőrsebészet - kozmetológia területén fellelhető legkorszerűbb berendezéseket alkalmazva kezdtük el új rendelőnkben a munkát. Tevékenységünk felöleli a bőrsebészet, visszérsebészet és kozmetológiai sebészet területén megvalósítható legtöbb eszközös beavatkozást is: CO2 (széndioxid) lézeres bőrsebészetet, pulzáló festéklézeres érkezeléseket, Nd:YAG lézeres tartós szőrtelenítést és bőrfiatalítást, Botox-kezelést és a Restylane (hyaluronsavas) ráncfeltöltést is. Betegeinket, a várakozás elkerülése érdekében, előre egyeztetett időpontban fogadjuk. Az ambulán

Quintess anti aging club

Quintess anti aging club

Quintess Healthy Aging Club A Quintess feladata és küldetése az, hogy az orvostudomány legújabb, robbanásszerűen fejlődő területe - a géndiagnosztika - eredményeinek felhasználásával egy Magyarországon teljesen egyedülálló primer prevenciós és egészségstratégiai programot valósítson meg. A Quintess-program mögött felsorakozó tudósok és szakértők (orvosok, dietetikusok, pszichológusok, mozgásterapeuták, kozmetológusok, életmód-coachok) az elmúlt három évben azon dolgoztak, hogy egy álom tudományosan megalapozott valósággá válhasson.

Rózsadomb medical center

Rózsadomb medical center

Pácienseink Budapest egyik legszebb helyén, a Rózsadomb központi részén találnak meg bennünket. Rendelőnk a Rózsadomb Center kulturált bevásárlóközpont felső emeletén helyezkedik el. A kezelések esztétikus, higénikus, klimatizált helyiségekben vagy együttműködő szakorvosaink rendelőiben, hasonló körülmények között zajlanak. Pácienseinket szakmailag magasan képzett orvosok és asszisztensek barátságos, bizalmas légkörben, csúcstechnológiával támogatva látják el tanácsokkal, kezeléssel. Vezető orvosaink több évtizedes gyakorlattal rendelkeznek különböző orvosszakmai irányokban.

Tuti menü