Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Anti aging linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Anti aging képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: antiaging.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 87 db
100 évig élhetnénk?

100 évig élhetnénk?

Ennek ellenére az 1985 és 1995 közötti halálozási arányokat tekintve a tudósok szerint annyi mindenképpen bizonyosnak látszik, hogy nyolcvan év múlva egy amerikai újszülőtt átlagosan 85 életévnek nézd majd elébe. 'Amikor az emberi népesség várható átlagos élettartama eléri a száz évet, akkor a ma élők közül már senki sem fog élni, ennyi biztos, de nem valószínű, hogy az emberiség valaha is eléri ezt a rendkívül magas átlagos élettartamot. Jelenleg még nem állnak olyan megoldások, vagy technológiák az emberiség rendelkezésére, melyekkel garantálható lenne a száz, vagy az egyesek által hangoztatott százhúsz éves várható átlagos élettartam.' - nyilatkozta Jay Olshansky, a Chicago-i University of Illinois egyik kutatója.

A látványos ránctalanító

A látványos ránctalanító

Az első otthoni ránctalanító készülék, amely olyan hatásos, hogy már az első kezelés után van látható eredmény. Bővítse az otthon elvégezhető kozmetikai kezelések körét! Fiatalítsa arcbőrét, élessze újjá fejbőrét és feszesítse a testét a professzionális kozmetikai kezelésekkel - előzetes időpont egyeztetés nélkül! Bizonyára látta az eredményeket a hírességeken és a szuper modelleken, de a való életben kinek van ideje szépségszalonokba járni? Ha lemond a szépségszalonról, mert sok időt igényel, vagy esetleg túl drága, lemaradhat azokról az egészségügyi és szépségápolási előnyökről is, amelyeket ezek a szalonok nyújtanak. Most, a szabadalmazott Ráncvasaló Rendszerrel hazaviheti a szépségszalonok élményét. A ránctalanító krémek nem tudnak olyan hatást elérni mint a Ráncvasaló rendszer! Ránctalanítás házilag!Anti aging - öregedésgátló technikák.

A rossz étrend öregít!

A rossz étrend öregít!

A korral járó változások mindannyiunkat elérnek, ez természetes. Nem lehet szüneteltetni vagy felfüggeszteni, akármit is ígérnek a reklámok. De lehet szépen és lassan csinálni. Egy egészségtelen diéta viszont a normális öregedési folyamatot képes vészesen felgyorsítani és éveket öregíteni rajtunk. Nem csak a külsőnk sínyli meg a dolgot! A szervezet belső felső felépítése is megroppanhat. Nagyon fontos az étel minősége! Számtalan vizsgálat igazolta, hogy a gyorsételek gyulladásos folyamatokat okoznak a szervezetben, mivel az ilyen az alacsony minőségű ételek tele vannak transz zsírokkal. Hogy tűnhetünk-e öregebbnek attól, hogy olcsó ételt eszünk? Abszolút igen! Persze nem a külsőnk az egyetlen tétje a rosszul összeállított étrendnek. Túl sok gyulladáskeltésre hajlamos vagy az artériák elzárásával fenyegető étel fogyasztása belül legalább annyira öregíti a szervezetet, mint kívül.

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
A rövid élet titka

A rövid élet titka

Az amerikai Newsweek folyóirat szerint talán nincs messze az idő, amikor bárkiről nyomban születése után megállapítható, vajon matuzsálemi korra számíthat-e e Földön, avagy sajnálatosan korán kénytelen lesz búcsút mondani az evilági létnek. Korántsem titokzatosan mosolygó jósnők suttogják majd az ítéletet baljós hangulatú, lefüggönyzött ablakok mögött, hanem csillogó, ultramodern laboratóriumokban, szakszerűen munkálkodó genetikusok adnak tájékoztatást az elkerülhetetlenről. A baltimore-i Johns Hopkins Egyetem kutatói úgy vélik ugyanis, felfedeztek egy olyan gént, amely jelzést adhat arról, hogy hordozója milyen hosszú élettartamra számíthat. A Johns Hopkins kutatói három különböző népcsoporthoz tartozó egyéneket vizsgálva, mindhárom esetben egybehangzóan azt állapították meg, hogy azok az emberek, akik a gén mutáns változatából két példányt hordoznak, 65 esztendőnél rövidebb életútra számíthatnak.

A savasodás és az öregedés

A savasodás és az öregedés

A betegségek hátterében az okot és az okozatot kell vizsgálnunk. Számtalan kóros folyamat hátterében a természetellenes, az életnek meg nem felelő életmód áll. Az egyik ilyen kiváltó ok a savasodás, ami szinte mindnyájunkat érint, ha nem is tudunk róla. A savasodás táplálkozásunk, a rohanó, stresszes életmódunk következménye, és észrevétlenül pusztít bennünket. A túlsavasodás miatt testünk belső egyensúlya felborul. Szervezetünk védekezik ez ellen, minden tartalékát beveti a savak megkötésére, de egy idő után kimerülnek tartalékai. Ez a savasodás vezet sejtszintű károsodáshoz, ezek produkálják azokat a tüneteket, amelyek betegségként jelennek meg.

Aesthetica

Aesthetica

A napi gondok, problémák sokak arcán maradandó nyomokat hagynak. Az ilyen, pl. mogorva tekintet' vagy a homlok ráncai kitűnően kezelhetők botox segítségével, egy nem műtéti eljárás keretében. A botox kezelés alkalmas az arckarakter formázására is, lényegében célzottan simítja ki a ráncokat. Hatása nem végleges, 4-6 hónapig tart, de az eljárás később újra megismételhető. Kinek ajánljuk a botox kezelést? A botox ideális megoldás mindazoknak, akik szeretnék korrigálni, csökkenteni a már kialakult ráncokat a szem körül, a homlokon vagy a szemöldökök közt. Amennyiben túl erősnek tartod a mimikádat, a botox kezeléssel ezt is lágyabbá teheted.

Agytréning

Agytréning

Nevem Mercsek László és szeretnék Önnek egy olyan módszert bemutatni, amelynek használatával sokat javíthat egészségén, betegség esetén pedig, bármely más gyógyító módszer mellett alkalmazva, fokozza azok hatékonyságát. Esetenként, mivel az agy öngyógyító képességét fokozza és ez tapasztalataink alapján szinte végtelen, olyan esetekben is segít, amikor más módszert nem találni, vagy nem lehet alkalmazni. Azoknak ajánlom, akik úgy érzik, hogy saját, vagy gyermekük gondjára a klasszikus orvostudomány által alkalmazott gyógymódok kevésnek bizonyultak, próbálkoztak különféle egyéb módszerekkel is, de az eredmények elmaradtak a várakozástól. Olyan módszert szeretnék ismertetni, amellyel akár kezébe veheti saját vagy családja egészségét. Óvodák, iskolák, fejlesztő intézmények esetében az önökre bízott gyerekeken tudnak sokkal hatékonyabban segíteni. Segítség a különböző tanulási, de akár nyelvtanulási gondoknál, még felnőttek esetében is.

Agytréning - élethosszig tartó tanulás

Agytréning - élethosszig tartó tanulás

AlfaOptima Agytréner Stúdió - Az agytréning mentális állapotfelmérés után feltérképezzük a problémák okait, a gyenge pontokat az agyműködésben. Számítógépes tesztekkel a tanulással kapcsolatos agyi funkciókat vizsgáljuk. Személyre szabott tréningprogramot alakítunk ki. A tréningprogram csökkenti a szorongást, növeli a koncentrációt és javítja a memóriát.

Anti aging kezelés - Emy Kozmetika

Anti aging kezelés - Emy Kozmetika

Látogass el szegedi Emy Beauty kozmetikai stúdiómba, mivel itt teljes körű alakformáló csomagok állnak rendelkezésedre, melyek hatékonyan szüntetik meg a legzavaróbb problémákat is az arcodon, a testeden, a bőrödön. A kezelésekhez professzionális piacvezető elektrokozmetikai módszereket és csúcstechnológiás gépeket alkalmazok. A kezeléseket alapos állapotfelméréssel, bőrdiagnózissal, mindig személyre szabottan végzem, hiszen a célom hogy az eredmény a lehető leghatékonyabb és a leglátványosabb legyen.

Hirdetés
Anti aging program

Anti aging program

Senki nem szeretne idejekorán megöregedni, viszont sokan viszolyognak a mesterséges, durva szépészeti beavatkozásoktól. A megoldást úgy találjuk meg, ha nem az utolsó pillanatban kapunk észbe, hanem korán elkezdünk figyelni a szervezetünk jelzéseire, és helyes életmóddal karbantartjuk azt. Egy gyengéd anti-aging programnál a hangsúly ezért nem a plasztikai műtéteken vagy a kémiai beavatkozásokon van, hanem a természetes eljárásokon, melyek segítségével sokáig fiatalok maradhatunk. A mozgás, a relaxációs gyakorlatok, a homeopátia, a tápanyag-terápia és a természetes hormonokkal történő kezelés olyan stratégiák, amelyek a testet és szellemet gyengéd módon fiatalon és szépen tartják.

Anti-aging BEMER terápia

Anti-aging BEMER terápia

Igen is jár Önnek egy minőségi élet! Önön múlik, hogy akar-e szép korban is minőségi életet élni fiatalosan, fitten szellemileg és testileg is! A döntés az Ön kezében van. Fiatalossága, egészsége megőrzőséhez szüksége van szellemi táplálékra, rendszeres mozgásra, egészségmegőrző táplálkozásra, természetes táplálékkiegészítőkre. A BEMER-terápia segítségével hosszú éveken át megőrizheti fittségét, karban tarthatja lelkét és testét, megelőzheti a fizikai és szellemi leépülést. Kombinálva ezt prémium minőségű, orvosik kutatások eredményeképpen kifejlesztett, természetes hatóanyagú táplálékkiegészítőkkel letagadhat korából akár 20 évet is. Nem csak letagadhat 20 évet, hanem 20 évvel fiatalabbnak érzi is magát! Nem beszélve arról, hogy megőrzi egészségét, kiváló fizikai állapotban tartja magát.

Anti-Aging News

Anti-Aging News

Aktuelle Nachrichten und Artikel aus den Bereichen Anti-Aging, Gesundheitsförderung und Wellness. Erhöhung des logischen Denkvermögens wissenschaftlich bestätigt - Intelligenz lässt sich mit Hilfe von Computerspielen steigern. Das ergab eine Studie der Universität Würzburg. Mit einem Computerspiel wurde das logische Denkvermögen von Kindern gesteigert. 'Der Computer war nur das Medium. Letztendlich ist es denkbar, dass man ohne Computer systematisch Vergleiche durchführt', sagt Wolfgang Lenhard, wissenschaftlicher Mitarbeiter am Lehrstuhl für Pädagogische Psychologie in Würzburg. Der Vorteil des Computers sei, dass er nicht unmittelbar mit Lernen assoziiert wird. Der Effekt der Intelligenzsteigerung fiel überraschend hoch aus.

Anti-aging termékek - Új Hullám

Anti-aging termékek - Új Hullám

Webáruházunkban anti aging krémek, maszkok, szérumok, archabok széles választékát kínáljuk elsősorban érett, öregedő bőrre. Az öregedésgátló szemránckrémek használatával a bőr élettel teli lesz, és garantálják a sejtmegújulást. Ránctalanító kozmetikai termékek nemcsak szakmabeli, hanem lakossági vásárlóknak is.

Anti-aging Treatments

Anti-aging Treatments

Anti-aging treatments can take years off your skin's appearance. Microdermabrasion, Botox, injectable fillers, chemical peels and laser resurfacing can soften lines, diminish scars and even out pigmentation. Choosing the appropriate treatment depends on your age and what problem areas you want to address.

Antiaging kozmetika,19.ker.

Antiaging kozmetika,19.ker.

Janssen márkakozmetika, dr. Derm elektrokozmetika nőknek, férfiaknak. Kozmetikai szolgáltatások, érett bőrök antiaging kezelése (Acne Help, Microderm 2000 készülékek, gyógynövényes, tengeri kivonatos, biotechnológiai hatóanyagokkal). Otthoni termékek, ajándékutalvány értékesítése. Életmód és bőrápolási tanácsadás. Kéz- és lábápolás.

Antioxidánsok

Antioxidánsok

A női magazinokban megjelölt nagy ellenségkép a szabadgyök, amelyik jó néhány betegség okozója lehet. A táplálkozás során felvett antioxidánsok segítségével kivédhetők a negatív hatások. Az antioxidáns szó manapság olyan gyakran jelenik meg a sajtóban, mint a Gáspár Győző név, ezért is találtuk érdemesnek utánanézni, mi az antioxidáns-láz oka, és persze annak, mi az örök fiatalság titka.

Arcfiatalítás hatékonyan

Arcfiatalítás hatékonyan

Szeretné visszanyerni bőre fiatalságát, de elege van az otthoni, hatástalan arcmaszkokból, pakolásokból? A Levander Nails profi csapatával jól jár! Modern arcfiatalító kezelések,anti-aging kozmetikai kezelések, gyógykozmetika, kéz-és lábápolás egy helyen! Hagyja,hogy kiszakítsuk a szürke hétköznapokból, mert egy kis kényeztetés mindenkinek jár! Képzett és tapasztalt kollégáink várják jelentkézését! Jöjjön és fiatalodjon éveket akár egyetlen kezelés alatt! Szalonunk Budapesten, könnyen megközelíthető helyen várja kedves, szépülni vágyó vendégeit!

Tuti menü