Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Érdekességek képes leírás - Anti aging.tlap.hu
részletek »

Érdekességek - Anti aging.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: antiaging.tlap.hu » Érdekességek
Keresés
Találatok száma - 7 db
A savasodás és az öregedés

A savasodás és az öregedés

A betegségek hátterében az okot és az okozatot kell vizsgálnunk. Számtalan kóros folyamat hátterében a természetellenes, az életnek meg nem felelő életmód áll. Az egyik ilyen kiváltó ok a savasodás, ami szinte mindnyájunkat érint, ha nem is tudunk róla. A savasodás táplálkozásunk, a rohanó, stresszes életmódunk következménye, és észrevétlenül pusztít bennünket. A túlsavasodás miatt testünk belső egyensúlya felborul. Szervezetünk védekezik ez ellen, minden tartalékát beveti a savak megkötésére, de egy idő után kimerülnek tartalékai. Ez a savasodás vezet sejtszintű károsodáshoz, ezek produkálják azokat a tüneteket, amelyek betegségként jelennek meg.

Agytréning

Agytréning

Nevem Mercsek László és szeretnék Önnek egy olyan módszert bemutatni, amelynek használatával sokat javíthat egészségén, betegség esetén pedig, bármely más gyógyító módszer mellett alkalmazva, fokozza azok hatékonyságát. Esetenként, mivel az agy öngyógyító képességét fokozza és ez tapasztalataink alapján szinte végtelen, olyan esetekben is segít, amikor más módszert nem találni, vagy nem lehet alkalmazni. Azoknak ajánlom, akik úgy érzik, hogy saját, vagy gyermekük gondjára a klasszikus orvostudomány által alkalmazott gyógymódok kevésnek bizonyultak, próbálkoztak különféle egyéb módszerekkel is, de az eredmények elmaradtak a várakozástól. Olyan módszert szeretnék ismertetni, amellyel akár kezébe veheti saját vagy családja egészségét. Óvodák, iskolák, fejlesztő intézmények esetében az önökre bízott gyerekeken tudnak sokkal hatékonyabban segíteni. Segítség a különböző tanulási, de akár nyelvtanulási gondoknál, még felnőttek esetében is.

Depresszió pánikbetegség

Depresszió pánikbetegség

Többen megkerestek már, hogy én mitől gyógyultam meg álltam helyre, s volt aki azt mondta, hogy amit írtam reklám. Jogos a bizalmatlanság, de gondolj bele, ha valami használt, akkor annak neve van az konkrét dolog, így nagy valószínűséggel ára is van, és úgy lehet beszerezni. Én mikor akkoriban a megoldást kerestem nagyon örültem volna, ha rátalálok egy ilyen 'reklámra' mert szörnyen éreztem magam. Ha valami gyógyszert ajánlanék, vagy valami pszichiátriai kezelést az is reklám lenne. A kérdés az, hogy most megakarsz-e gyógyulni, valóban megoldást keresel, vagy csak sajnálod és sajnáltatod magad a környezeteddel! Én ma már tudom, hogy van kiút de amikor elkezdtem akkor csak a hitem volt hogy ez tényleg használni fog! Ha nincs bizalmad a természetes megoldásokban, akkor nem marad más, mint a gyógyszer, ami tönkretesz és nem használ, legfeljebb a tüneteket nyomja el! Az én reklámom nem üzleti érdek, hanem segítő szándék, de mivel én is a termék népszerűsítésével foglalkozom mióta meggyógyultam így csak bizalom kérdése, hogy elhidd hogy elsősorban segíteni akarok volt sorstársaimon. Valamire ki fogod adni a pénzed, akkor miért ne olyanra adnád, ami használ?

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
DXN Egészség jólét közösség!

DXN Egészség jólét közösség!

Ha hajlandó időt áldozni ennek az oldalnak a végigolvasására akkor már óriási esélye van van arra, hogy sok pénzt keressen! Miért mondom ezt? Mert a statisztikák , a tapasztalat azt mutatja, hogy azok akik hajlandóak keresni azok találni is fognak! Akik zörgetnek azoknak megnyitatik, és aki kér az kap! A világ nap mint nap újabb lehetőségeket tár elénk, amik valós pénzforrások de kihasználásukhoz egy dolog kötelező és mi ilyen embereket keresünk: - Nyitottság az új dolgok felé, pozitiv hozzáállás, gondolkodás, kreativitás, munka és alkotókedv, kitartás , konkrét tervek, célok és motiváció a változásra és változtatásra a jövőnket illetően!

EgészségNapló

EgészségNapló

Az EgészségNapló az első magyar internetes kezelési napló, amiben egy helyen vezetheted vérnyomásod, vércukrod, testsúlyod és további fontos értékeid alakulását! Az eredményeket megoszthatod kezelőorvosoddal, rögzítheted gyógyszeradagolásod és kezelési terved. Az EgészségNapló segít abban, hogy folyamatosan kövesd egészséged javulását.

Lingzhi Black Coffee

Lingzhi Black Coffee

A kutatás és fejlesztés a DXN küldetése, hogy biztosítsa acsúcsminőségű termékek gyártását. Ez a DXN közös erőfeszítése a kutatásfejlesztésében oda vezetett, hogy a vállalat termékei megfelelnek a legmagasabbnemzetközi szabványnak és annyira természetes eredetűek amennyire csaklehetnek.

Vércsepp analízis vizsgálat

Vércsepp analízis vizsgálat

Sok fajta mérés van, amivel az egészségi állapotunkra próbálnak felméréseket készíteni! Antioxidáns mérés scanner kék fénnyel, biorezonancia vizsgálat stb! Ezekkel csak az a baj, hogy mind hiten alapul! Elhiszem, hogy az a szám, érték azt jelenti, amit a mérő szakember állít! Nem beszélve az olyan 'vizsgálatokról', ahol pld. 30 másodpercig kell a kezünk két fém golyóra tennünk, és egy állítólagos program végigfut a testünkön és egy 30 oldalas beszámolót nyomtat a testünk minden szervének állapotáról! Persze mindezt azért, hogy utána ellehessen adni a több százezres terméket, ami majd meggyógyít! A vércsepp analízis vizsgálatban az a jó, hogy a vizsgált személy mindent lát a monitoron, és maga is meggyőződhet arról, hogy milyen a vére, annak alkotórészei, és állapota! Egzakt és egyértelmű képet mutat a vérünk, testünk egészségi állapotáról, és a betegségek okait segít megtalálni! Vércsepp analízis vizsgálat.

Tuti menü