Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Antiaging tisztálkodás képes leírás - Anti aging.tlap.hu
részletek »

Antiaging tisztálkodás - Anti aging.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: antiaging.tlap.hu » Antiaging tisztálkodás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Anti-aging termékek - Új Hullám

Anti-aging termékek - Új Hullám

Webáruházunkban anti aging krémek, maszkok, szérumok, archabok széles választékát kínáljuk elsősorban érett, öregedő bőrre. Az öregedésgátló szemránckrémek használatával a bőr élettel teli lesz, és garantálják a sejtmegújulást. Ránctalanító kozmetikai termékek nemcsak szakmabeli, hanem lakossági vásárlóknak is.

Ganodermás higiénia

Ganodermás higiénia

A Ganozhi higiéniai termékcsalád minden tagja a ganodermára jellemző sötétbarna színű. A ganoderma jó tulajdonságait kivülről, a bőrön keresztül hasznáják ki a termékek. Felhasználásuk sokoldalú, föleg a fogkrém egyes külföldi oldalak szerint 61 dologra is használható a fogmosáson kivül! Kiválóan alkalmazható pld rovarcsipésekre, égési sérülésre, gyulladásra így pattanásokra stb.

Ganozhi szappan

Ganozhi szappan

Novemberben, mikor már kezdett a helyzet ismét az elviselhetetlen szakaszához közeledni, kipróbáltam a DXN Ganozhi szappant, mely ganodermát és pálmaolajat tartalmaz . Az első pár nap nem hozott látványos eredményt, kézmosás után jobb lett, egészen bársonyossá vált a kezem, de fél óra elteltével a kezem ismét a régi érdes és kiszáradt volt. Már majdnem feladtam, gondoltam, ezt is megpróbáltam és ennyi. De valami belső hang azt súgta, nem adhatom fel ilyen könnyen, hiszen azt olvastam, hogy a bőröm puha és bársonyos lesz és még kézkrémet sem kell használnom.... Adok még egy hetet és nagyon figyelek, hogy ne használjak kézmosáshoz mást, a szappanozási folyamat legyen alapos, megvárom, amíg szépen habzik és csak azután mosom le. Egy hét elteltével bekövetkezett az áttörés! A kezem már nem száradt ki, a sebek kezdtek eltűnni, nem kellett minden kézmosás után bekrémeznem. Pár hét használattól pedig a kezem bársonyos, puha lett! Nem kell szégyellenem, dugdosnom, a harisnyáim épek maradnak, a fiaim nem húzódnak el a simogatástól, éjszakára megszokásból még kap egy pici kézkrémet, de ennyi! Szóval, elért az AHA élménye, megtaláltam a megoldást! Azóta bátran ajánlottam ismerőseimnek, barátaimnak, családomnak és egyre több hálás mosolyt kapok. És a tudat, hogy minden kézmosással pici gyógyító ganoderma is kerül a szervezetembe, jó érzéssel tölt el, hiszen áldásos hatását más problém

Vitamin magazin hírek
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb?
Gyerekvitaminok - Melyik a legjobb? Az egészséges életmód kialakítása úgy gondolom szerves részét képezi a gyermeknevelésnek. A szülők óriási felelőssége, hogy a szoptatás után, a gyermek számára milyen életmódot és táplálkozási szokásokat vezetnek be. A szülőknek nincs könnyű dolguk, hiszen a környezetszennyezés, a mezőgazdaságban használt műtrágyák és gyomírtószerek következtében...
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Szappan? Tusfürdő?

Szappan? Tusfürdő?

Egyre több ember igényli az ápoltságot, mert a tisztaság és a frissesség jobb közérzetet és magabiztosabb fellépést ad. Munkahelyen, baráti körben sokkal szívesebben fogadják azokat, akik adnak a külsejükre. A tisztálkodást azonban túlzásba lehet vinni. A mosdószerek gyakori használatától is károsodhat a bőr, nem csak a rajta hagyott portól és piszoktól. A szappan, a tusfürdő a szennyeződésekkel együtt a bőr saját maga termelte enyhén savas, hidrolipid védőrétegét is leoldja. Ennek újratermelődéséhez (bőrtípustól függően) fél-két órára is szükség lehet. Idősebb korban még hosszabb idő alatt alakul ki ez a filmréteg.

Tuti menü