Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Antiaging tisztálkodás képes leírás - Anti aging.tlap.hu
részletek »

Antiaging tisztálkodás - Anti aging.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: antiaging.tlap.hu » Antiaging tisztálkodás
Keresés
Találatok száma - 4 db
Anti-aging termékek - Új Hullám

Anti-aging termékek - Új Hullám

Webáruházunkban anti aging krémek, maszkok, szérumok, archabok széles választékát kínáljuk elsősorban érett, öregedő bőrre. Az öregedésgátló szemránckrémek használatával a bőr élettel teli lesz, és garantálják a sejtmegújulást. Ránctalanító kozmetikai termékek nemcsak szakmabeli, hanem lakossági vásárlóknak is.

Ganodermás higiénia

Ganodermás higiénia

A Ganozhi higiéniai termékcsalád minden tagja a ganodermára jellemző sötétbarna színű. A ganoderma jó tulajdonságait kivülről, a bőrön keresztül hasznáják ki a termékek. Felhasználásuk sokoldalú, föleg a fogkrém egyes külföldi oldalak szerint 61 dologra is használható a fogmosáson kivül! Kiválóan alkalmazható pld rovarcsipésekre, égési sérülésre, gyulladásra így pattanásokra stb.

Ganozhi szappan

Ganozhi szappan

Novemberben, mikor már kezdett a helyzet ismét az elviselhetetlen szakaszához közeledni, kipróbáltam a DXN Ganozhi szappant, mely ganodermát és pálmaolajat tartalmaz . Az első pár nap nem hozott látványos eredményt, kézmosás után jobb lett, egészen bársonyossá vált a kezem, de fél óra elteltével a kezem ismét a régi érdes és kiszáradt volt. Már majdnem feladtam, gondoltam, ezt is megpróbáltam és ennyi. De valami belső hang azt súgta, nem adhatom fel ilyen könnyen, hiszen azt olvastam, hogy a bőröm puha és bársonyos lesz és még kézkrémet sem kell használnom.... Adok még egy hetet és nagyon figyelek, hogy ne használjak kézmosáshoz mást, a szappanozási folyamat legyen alapos, megvárom, amíg szépen habzik és csak azután mosom le. Egy hét elteltével bekövetkezett az áttörés! A kezem már nem száradt ki, a sebek kezdtek eltűnni, nem kellett minden kézmosás után bekrémeznem. Pár hét használattól pedig a kezem bársonyos, puha lett! Nem kell szégyellenem, dugdosnom, a harisnyáim épek maradnak, a fiaim nem húzódnak el a simogatástól, éjszakára megszokásból még kap egy pici kézkrémet, de ennyi! Szóval, elért az AHA élménye, megtaláltam a megoldást! Azóta bátran ajánlottam ismerőseimnek, barátaimnak, családomnak és egyre több hálás mosolyt kapok. És a tudat, hogy minden kézmosással pici gyógyító ganoderma is kerül a szervezetembe, jó érzéssel tölt el, hiszen áldásos hatását más problém

Vitamin magazin hírek
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a táplálékod legyen. - Addig nem adok gyógyszert a betegnek amíg a táplálkozását rendbe nem teszem! Sokkal fontosabb azt tudni, milyen embert érint a betegség, mint azt, hogy milyen betegség érinti az embert. / Más ezt úgy fogalazta meg, hogy nincs gyógyithatatlan betegség, csak gyógyithatatlan...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Az egészség elvesztésének lépései.
Az egészség elvesztésének lépései. Néhány elgondolkodtató mondat, amivel foglalkoznunk kell: 1. Az emberek...
Szappan? Tusfürdő?

Szappan? Tusfürdő?

Egyre több ember igényli az ápoltságot, mert a tisztaság és a frissesség jobb közérzetet és magabiztosabb fellépést ad. Munkahelyen, baráti körben sokkal szívesebben fogadják azokat, akik adnak a külsejükre. A tisztálkodást azonban túlzásba lehet vinni. A mosdószerek gyakori használatától is károsodhat a bőr, nem csak a rajta hagyott portól és piszoktól. A szappan, a tusfürdő a szennyeződésekkel együtt a bőr saját maga termelte enyhén savas, hidrolipid védőrétegét is leoldja. Ennek újratermelődéséhez (bőrtípustól függően) fél-két órára is szükség lehet. Idősebb korban még hosszabb idő alatt alakul ki ez a filmréteg.

Tuti menü