Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Antiaging bőrápolás képes leírás - Anti aging.tlap.hu
részletek »

Antiaging bőrápolás - Anti aging.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: antiaging.tlap.hu » Antiaging bőrápolás
Keresés
Találatok száma - 9 db
Anti aging program

Anti aging program

Senki nem szeretne idejekorán megöregedni, viszont sokan viszolyognak a mesterséges, durva szépészeti beavatkozásoktól. A megoldást úgy találjuk meg, ha nem az utolsó pillanatban kapunk észbe, hanem korán elkezdünk figyelni a szervezetünk jelzéseire, és helyes életmóddal karbantartjuk azt. Egy gyengéd anti-aging programnál a hangsúly ezért nem a plasztikai műtéteken vagy a kémiai beavatkozásokon van, hanem a természetes eljárásokon, melyek segítségével sokáig fiatalok maradhatunk. A mozgás, a relaxációs gyakorlatok, a homeopátia, a tápanyag-terápia és a természetes hormonokkal történő kezelés olyan stratégiák, amelyek a testet és szellemet gyengéd módon fiatalon és szépen tartják.

Felicité Kft.

Felicité Kft.

Cégünk, a Felicité Kft. internetes áruházán keresztül forgalmazza a Rémy Laure professzionális fiatalító készítményeit, mellyel gyorsan és könnyedén fiatalíthat arcbőrén akár 6-8 évet! Kínálatunkban minden megtalál ami a bőr ránctalanításához, hidratálásához és regenerálásához szükséges lehet. Webáruházunkban könnyen és gyorsan rendelheti meg a kívánt terméket. A megrendelését már akár 2 napon belül kiszállítjuk Önnek futárszolgálat segítségével, melynek költségét egy bizonyos értékhatár felett átvállaljuk. Vásárlási feltételeinkről és a szállítással kapcsolatos bővebb információkról honlapunkon tájékozódhat. Tekintse meg termékeinket és részleteinket oldalunkon és rendeljen most!

Ganozhi Skin Care

Ganozhi Skin Care

Egy lágy és szappanmentes tisztító krém, amely eltávolítja a mély szennyeződéseket és az elhalt sejteket, anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt. Természetes gyümölcs kivonatot tartalmaz, mely elősegíti a sejtmegújulást, ezáltal biztosítva az élettel teli bőr érzését és az egészséges bőr kinézetét.

Vitamin magazin hírek
Gátak a gyógyulás útjában!
Gátak a gyógyulás útjában! Hippokratész: - A táplálékod legyen az orvosságod, és az orvosságod a táplálékod legyen. - Addig nem adok gyógyszert a betegnek amíg a táplálkozását rendbe nem teszem! Sokkal fontosabb azt tudni, milyen embert érint a betegség, mint azt, hogy milyen betegség érinti az embert. / Más ezt úgy fogalazta meg, hogy nincs gyógyithatatlan betegség, csak gyógyithatatlan...
Gyógyulás rákból!
Gyógyulás rákból! Manapság már minden gyógynövénynél, gyógygombánál, vitaminnál és...
Az egészség elvesztésének lépései.
Az egészség elvesztésének lépései. Néhány elgondolkodtató mondat, amivel foglalkoznunk kell: 1. Az emberek...
Helia-D Age Control termékek

Helia-D Age Control termékek

A '80-as évek elején a magyar TV nézők megismerhettek egy kedves nénit, aki idős kora ellenére napraforgószárból készített saját krémjének köszönhetően bámulatos módon megőrizte arcbőrének frissességét, simaságát. A látvány rendkívül meggyőző volt, így a Biogal Gyógyszergyár érdemesnek tartotta a krémet arra, hogy alapos laboratóriumi vizsgálatnak vesse alá. A vizsgálatok eredményei a gyógyszergyár felkészült kutatóit is gyorsan meggyőzték, így haladéktalanul megkezdték, egy napraforgószár-kivonaton alapuló testápoló termékcsalád kifejlesztését. 2004-ben egy magyar befektetői csoport elhatározta, hogy a Helia-D-ben megtestesülő számos találmányt újjáéleszti, és ismét világhódító útjára indítja. A Helia-D termékei a mai napig egyedülálló bőr-, és izomregeneráló hatású készítmények. A Helia-D Age Control termékcsalád 2012-ben elnyerte a Magyar Termék Nagydíj kitüntetést.

Mitől szárad a bőr?

Mitől szárad a bőr?

A száraz bőr legtöbbször nem genetikai adottság, hanem mi magunk vagyunk a felelősek a kialakulásáért. A kozmetikusok munkája tartósan eredményesebb lesz, ha a kiváltó okokat is sikerül tudatosítani vendégeikben. Amikor a szalonba betérő vendégek arról panaszkodnak, hogy nagyon száraz a bőrük, hiába kenegetik márkás krémekkel, akkor nyilvánvaló, hogy az első lépésben a vendég által használt kozmetikumokat kellene ellenőriznie a kozmetikusnak. Sajnos a legtöbbször ezt nem tudja megtenni, mivel a vendégek sok esetben máshol vásárolnak, s általában nem viszik magukkal (holott nem ártana) a krémeiket, testápolóikat. Az a kozmetikus, aki veszi a fáradságot és rendre elolvassa a keze ügyébe kerülő kozmetikumok összetevőinek listáját, felhasználja saját és mások tapasztalatait és általában is tájékozódik az anyagok tulajdonságairól, az idővel kapásból meg tudja mondani, hogy egy-egy kozmetikumnak milyen gyengéi és erősségei vannak. Többnyire pontosan el tudja dönteni, hogy az adott termék alkalmas-e használója igényeinek kielégítésére.

Hirdetés
Nonique Natúrkozmetikum - Ránctalanító Anti Aging termékcsalád

Nonique Natúrkozmetikum - Ránctalanító Anti Aging termékcsalád

A NONIQUE a Karib Noni növényből és gyümölcséből nyeri hatékonyságának természetes erejét, termékeinket Aloe Vera-val és más egyéb természetes összetevőkkel kombinálva készítjük. Összes termékünk természetes alapú, 100%-os BIO termékcsalád, mely rendelkezik a német BDIH, azaz ellenőrzött natúrkozmetikum jelzéssel. Ásványi olajoktól, kőolaj származékoktól mentes. Nem tartalmaz paraffint, parabent, PEG származékokat. Szilikontól, szintetikus illatanyagoktól és színezékektől mentes. Állatkísérleteken nem teszteltek. Minden széria egyes elemei egymást kiegészítve, egymásra épülve fejtik ki leghatékonyabban jótékony hatásukat.

Nuskin Galvanic spa

Nuskin Galvanic spa

Fedezze fel a különbséget! A Nu SkinŸ a bizonyított különbség. 1984 óta, a Nu SkinŸ egy valóban különböző üzleti hozzáállást bizonyít. Kezdetnek kezünkben volt egy innovatív koncepció kiváló minőségű termékekről és egy egyedülállóan ellenállhatatlan, globális üzleti lehetőség. Ennek a kivételes üzleti modellnek és a vezető Üzletépítők megingathatatlan elkötelezettségének eredményeképpen a vállalkozás egy több mint egymilliárd USD forgalmú vállalattá nőtte ki magát, amely továbbra is hű alapelveihez. Erőfeszítéseinket egy átfogó vállalati stratégia vezérli, így kerül egyensúlyba a szilárd alap, az innovatív termékek és a világszínvonalú lehetőség hármasa.

Organikus arcmaszkok

Organikus arcmaszkok

Egy igazán sokoldalú kínálattal rendelkező biobolt webshopot keresel? Látogass el a Naurel bio webáruház oldalára, ahol a natúrkozmetikumok, természetes szépség ?és babaápolási mellett az egészséges életmódot elősegítő termékek legjavával várunk! Biztosítunk róla, hogy csakis természetes eredetű bio termékeket forgalmazunk, melyek magas minőségi elvárásaidnak is megfelelnek. Organikus hatóanyagú termékeink anélkül hoznak luxus törődést mindennapjaidba, hogy káros anyagokkal terhelnék szervezetedet! Óvd egészséged és a környezeted a Naurel kozmetikai webáruház tudatos termékeivel!

Thalgo algás kozmetikumok

Thalgo algás kozmetikumok

A Thalgo 50 éve vezető márka a tengeri algás natúr kozmetikumok területén. A készítmények mentesek minden káros anyagtól. Az algás készítmények kiemelkedően magas ásványi anyag tartalommal rendelkeznek. Biológiai rokonságban állnak az emberi bőrrel, ezért a kozmetikai hatóanyagok 100%-ban felszívódnak és beépülnek az emberi szervezetbe. A különböző korosztályok és bőrtípusok számára külön készítményeket biztosít a Thalgo. A készítményeket 90 ország 500 wellness szállodájában is használják. A Thalgo készítményeket a tenger ihlette.

Tuti menü